#11 Grænser

Vi stiller i denne udgave af Metier skarpt på temaet ‘Grænser’.

Grænser rummer rigtig mange ting. Nogen har dem, andre har dem ikke, og nogen bruger hele livet på at udfordre dem.

Grænserne kan være personlige, fysiske og seksuelle, og nogen vil opleve, at der er grænser for deres frihed, mens andre vil føle, at der ikke er nogen grænser for, hvad der er muligt.

Vi zoomer i Metier #11 ind på forskellige forståelser af grænser. Det er der kommet artikler ud af, som handler om alt fra religion og kærlighed til seksuelle præferencer. Artiklerne illustrerer, at ordet ‘grænser’ har mange nuacner og perspektiver, og vi håber, du vil synes, at de er spædende at dykke ned i.

I vores redaktion Fokus zoomer vi ind og stiller skarpt på de ting, der undrer og fascinerer os netop nu med afsæt i vores tema. Her kan du bl.a. læse om en ung mand, der bliver stalket, den grove tone over for   for politikere på sociale medier, og om hvordan billeder af nøgne kvinder i det offentlige rum får nogen til at reagere med med grov hærværk.

I vores redaktion Panorama vender vi blikket mod den store verden og trækker tråde tilbage til Danmark. Her kan du bl.a. læse om, hvordan regler om familiesammenføring kan sætte grænser for kærlighed, hvordan en kvindelig flygtning føler, at hendes frihed bliver berøvet i en flygtningelejr i den algeriske ørken, og om en ung dansk mands kamp for at nedbryde grænser i Palæstina.

Rigtig god fornøjelse!

På vegne af chefredaktørerne,

Nanna Bay Madsen, Sofie Dyjak og Linne Brade

RUCJournalisternes Magasin