#10 Hvad er du bange for?

Vi stiller denne gang spørgsmålet: ”Hvad er du bange for?”. For vi er alle bange for noget. Vi er bange for edderkopper, for det fremmede, for stilstand, for forandringer, for ikke at være gode nok, for mørket og for døden. Selv Superman må vi formode har en frygt for kryptonit.

Frygten kan være reel eller overdreven. Den er både en naturlig overlevelsesmekanisme og en pain in the ass, der hæmmer os. Den er i høj grad definerende for vores liv, politik og samfund.

I Fokus kan du læse om frygten for, at klamydiaprøven viser positiv, om skribenten, der sætter sig for at overvinde frygten for at gå på date med sig selv, og du kan møde brugerne af Trampolinhuset, et mødested for flygtninge, der frygter konsekvenserne af en mulig lukning.

I Panorama vender vi blikket ud mod den store verden. Her kan du læse om, hvor skræmmende det er at være helt stille 10 dage i træk i Nepal, og om befolkningen i øgruppen Zanzibar, der vakler mellem desillusion og spinkelt håb efter seneste valg.

I Vores verden navlepiller vi. Her kan du læse om journalistikkens konstruktive krise, om Trine Hapiach Christensen, der som barn overlevede kræft og efterfølgende skrev en bog om det, og om inspirationskilden Nagieb Khaja, der jævnligt ser døden i sit journalistiske virke i Mellemøsten.

Som noget helt nyt publicerer vi artikler løbende dette forår. Så vær ikke bange for at besøge magasinet jævnligt!

God fornøjelse!

På vegne af redaktionen,
Anna Hjortsø og Theis Lykkegaard

RUCJournalisternes Magasin